خداوند در سوره احزاب می فرماید: «هرگز همسرانتان را که مورد «ظهار» قرار میدهید، مادران شما قرار نداده و (نیز) فرزندخواندههاى شما را فرزند حقیقى شما قرار نداده است.»

خش استفتائات دفتر مقام معظم رهبری شماری از سؤالات شرعی را که توسط این بخش پاسخ داده شده است، منتشر کرد.
در احکام مربوط به خرید و فروش ها، سوالی درباره خرید و فروش دیش ماهواره و نیز استفاده از شبکه های مجازی اجتماعی مطرح شده است که سوال ها و پاسخ آن به این شرح است:

آیا افراد مبتلا به بیماری های لاعلاج که امیدی به بهبودی آنها نیست و درد بسیاری را تحمل میکنند، مجاز به «مرگ خوب» هستند؟

پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای (KHAMENEI.IR) حكم پوشش دختر در مقابل خواستگار را منتشر کرد.

عضو دفتر استفتائات حضرت آیتالله العظمی خامنهای در خصوص حکم شرعی ریش پروفسوری، پوشیدن ساپورت، چادر براق، کفش پاشنهبلند و کلیپس توضیحاتی ارائه کرد.

خوردن حشراتی مانند ملخ، جیرجیرک و سوسک طبق نظر مراجع عظام تقلید چه حکمی دارد؟

دفتر آیتالله مکارم شیرازی در خصوص فتوای ترک حجاب دختران خارج از کشور توضیحاتی را ارائه داد.

مراجع بزرگوار شیعه هرگونه کمک به ساخت یا تماشای فیلم سینمایی موسوم به "یوم العذاب" را حرام دانستند.به دنبال تلاش یک شبکه ماهواره ای مدعی تشییع برای جمع آوری پول به منظور ساخت فیلمی علیه خلفای اهل سنت، مراجع تقلید جهان تشیع هرگونه همراهی با این فیلم را خلاف شرع و برخلاف مصالح جهان اسلام دانستند.
متن استفتا از آیات عظام:

حکم شرعی گفتگو با نامحرم در اینترنت و فضای مجازی را بر اساس استفتائات مراجع عظام تقلید در این پست بخوانید.

دفتر استفتائات مقام معظم رهبری به سؤالاتی در خصوص روزه داری برای مشاغل سخت، دختران روزه اولی و غیره پاسخ داد.

باطل شدن برخی از روزهها فقط نیاز به قضا دارد و برای برخی دیگر باید کفاره داد.

غسل کردن در ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژهای برخوردار است چرا که بی توجهی به آن میتواند روزه مؤمن را باطل کند.

پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، پاسخ حضرت آیتالله خامنهای به سوالی درباره مسافرت عمدی به قصد فرار از روزه را منتشر کرد.

به دنبال انتشار عکسی از جسد «حبیب محبیان»، خواننده موسیقی پاپ و موارد مشابه از چهره های سرشناس متوفی که تصاویر بی جانشان در فضای مجازی منتشر میشود، استفتائاتی از آیات عظام خامنهای، سیستانی و وحید خراسانی در خصوص حکم شرعی عکس گرفتن از فرد متوفی و انتشار آن در اینترنت را میخوانیم:

انجام عمل زناشویی در ماه رمضان برای افراد روزهدار حرام بوده و یکی از مبطلات روزه به شمار میرود، اما اگر زن و شوهر از روی فراموشی نزدیکی کنند این کار چه حکمی دارد؟ آیا اگر بدون قصد نزدیکی و ملاعبه بهم نزدیک شوند، روزه آنها باطل است؟ در این پست به بیان ظرایف و احکام شرعی در خصوص «معاشرت با همسر در ماه رمضان» از منظر مراجع عظام تقلید میپردازیم.

استفتاء زیر در خصوص روزه داری و ماه رمضان از آیتالله سبحانی منتشر میشود.

برخی اساتيد و دانشجويان معمولا بین محل سکونت و محل تدریس ویا تحصیل درتردد هستند آیا این افراد درآن محل تحصیل که کمتر از ده روز می مانندحکم کثیر السفر را دارند و می توانند روزه بگیرند یا خیر؟
نظرات فقهی برخی مراجع عظام تقلید درخصوص نماز و روزه اساتيد و دانشجويان را در زیر می خوانیم:

در آغاز ماه مبارک رمضان، سایت رهبر معظم انقلاب اسلامی پاسخ ولی امر مسلمین به استفتائی درخصوص روزه دختران ۹ ساله را منتشر کرد.

نماز «جعفر طیار» هدیهای از سوی پیامبر اسلام(ص) به جعفر بن ابیطالب بود که خواندن آن برای آمرزش گناهان توصیه شده است.

در اسلام علما و فقهای دینی پیروان فرقه ضاله بهاییت را کافر حربی میدانند.

آیتالله مکارم شیرازی در استفتائی حکم شرعی توهین کنندگان به ساحت مقدس امام زمان(ع) را بیان کردند.

بر اساس احکام شرعی بیان شده در توضیح المسائل امام خمینی(ره) ازدواج با عدهای از زنان حرام و ممنوع است که مشروح آن را در ادامه میخوانید: