صفحه اینستاگرام نشنال جئوگرافی با عکسهای بسیار زیبا از طبیعت، مکان های دیدنی و حیوانات به روز شد.
بنیاد نشنال جئوگرافیک در ۲۷ ژوئن سال ۱۸۸۸ توسط ۳۳ دانشمند و جهانگرد که علاقهمند به تشکیل انجمنی برای افزایش و توسعه علم جغرافیا بودند، در واشنگتن دیسی تأسیس شد.
یکی از موسسان این بنیاد "الکساندر گراهام بل" مخترع تلفن بود که پس از هابارد گرین گاردینر ریاست این موسسه را به عهده گرفت. ایده استفاده از عکس در کنار مقالات که از عوامل اصلی محبوبیت این مجله به شمار میرود را "بل" ارائه داد. آقای جان ام.فاهی (John M. Fahey) رئیس نشنال جئوگرافیک درباره هدف نشنال میگوید: هدف ما تشویق مردم برای علاقهمند کردن آنان جهت توجه و مواظبت از سیارهشان است. درکنار نشریه و شبکه تلویزیونی این مؤسسه دیدن عکس های صفحه اینستاگرام آن نیز خالی از لطف نیست.
یک توریست از طبیعت آفریقا عکسهایی گرفته است که خطاهای دید در آنها ذهن همه را درگیر کرده است.
غیر از آسیب ها و معایبی که فضای مجازی برای کاربران دارد امروزه بستری برای بیان احساسات و علاقمندی های آن ها شده که می توانند از طریق آن اتفاق های روز را در این محیط به اشتراک بگذارند.
دراین مطل تصاویری را مشاهده می کنید که احساس عکاس را به طورنقاشی به مخاطب القا می کند.
در این پست تصاویری از عکاسی با سبک ماکرو را مشاهده می کنید.
هر انسانی با رفتن به طبیعت و دیدن زیبایی های آن روح و جسمش از هر خستگی بدور و آزاد می شود.
بنیاد نشنال جئوگرافیک در ۲۷ ژوئن سال ۱۸۸۸ توسط ۳۳ دانشمند و جهانگرد که علاقهمند به تشکیل انجمنی برای افزایش و توسعه علم جغرافیا بودند، در واشنگتن دیسی تأسیس شد.
درجهان هستی اطراف ما زیبایی ها و جذابیت بسیاری مربوط به دنیای مختلف مخلوقات وجود دارد که انسان با تفکر به این زیبایی ها به قدرت پروردگار پی خواهد برد. خواه طبیعت و یا دنیای حیوانات زیاد فرقی با هم نمی کنند. نشنال جئوگرافی به سراغ سوژه های مختلفی از جمله دنیای حیوانات، طبیعت و مناظر طبیعی با عکس های جالب و دیدنی رفته و این بار گزیده ای از تصاویر شگفت انگیز از دیدنی های جالب جهان را به تصویر کشیده است.
بنیاد نشنال جئوگرافی در ۲۷ ژوئن سال ۱۸۸۸ به دست۳۳ دانشمند و جهانگرد که علاقهمند به تشکیل انجمنی برای افزایش و توسعه علم جغرافیا بودند، در واشنگتن دیسی تأسیس شد.نشنال جئوگرافی تصاویر جالب وشگفت انگیز ازسوژهای مختلف درصفحه اینستاگرامی خود منتشرکرده که گزیده ای از این تصاویر را مشاهده می کنید.
تصاویری فوق العاده از یک چوپان قزاقی در حالی که در جاده ابریشم در غرب چین گله های خود را از کوه ها و تپه ها بالا می برد در پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی منتشر شده است که زیبایی این جاده را به تصویر می کشد.
جادهٔ ابریشم یا راه ابریشم شبکهٔ راههای بههمپیوستهای با هدف بازرگانی در آسیا بود که خاور و باختر و جنوب آسیا را به هم و به شمال آفریقا و خاور اروپا پیوند میداد؛ مسیری که تا سدهٔ پانزدهم میلادی بهمدت ۱۷۰۰ سال، بزرگترین شبکهٔ بازرگانی دنیا بود.
در این تصاویر زیبایی این جاده و زندگی عشایر را به تصویر می کشد که به همراه گله های خود به منظور چرای تابستانه از تپه های کم ارتفاع در حال رفتن به مناطق بالاتر هستند.
درجهان هستی اطراف ما زیبایی ها وجذابیت بسیاری مربوط به دنیای مختلف مخلوقات وجوددارد که انسان با تفکربه این زیبایی ها به قدرت پروردگار پی خواهد برد ، حالا خواه طبیعت خواه دنیای حیوانات زیاد فرقی باهم نمی کند اما جهان هستی که روح وجسم انسان به هردو آن نیاز داردباید زیبایی خود رابه انسان هدیه دهد، نشنال جئوگرافی به سراغ سوژه های مختلفی ازجمله دنیای حیوانات ، طبیعت ومناظرطبیعی با عکس های جالب ودیدنی رفته و این بار گزیده ای از تصاویر شگفت انگیز وحیرت آور ازدیدنی های جالب وشگفت انگیز جهان رابه تصویر کشیده است.
درجهان هستی اطراف ما زیبایی ها وجذابیت بسیاری وجوددارد که انسان با تفکربه این زیبایی ها به قدرت پروردگار پی خواهد برد ، جهان هستی که روح وجسم انسان بههردو آن نیاز داردباید زیبایی خود رابه انسان هدیه دهد، نشنال جئوگرافی به سراغ سوژه های مختلفی ازجمله دنیای حیوانات ، طبیعت ومناظرطبیعی با عکس های جالب ودیدنی رفته و این بار گزیده ای از تصاویر شگفت انگیز وحیرت آور طبیعت را به تصویرکشیده است.
بزرگترین دریاچه نمک دنیا (Salar de Uyuni) که به بزرگترین آینه طبیعی جهان نیز شهرت دارد در کشور بولیوی قرار دارد.
در ادامه تصاویری از این آینۀ طبیعی و شگفت انگیز می بینید.
لویز ماردن عکاس معروف نشنال جئوگرافیک در سال 1930 برای اولین بار عکس های خود را در این مجله منتشر کرد. این مجله برای درک بهتر مقالات و گزارشها درباره مناظر گوشه کنار دنیا، تصمیم گرفت عکسهایی با استانداردهای مخصوص خود داشته باشد. در ادامه تصاویر منتخب از این مجله را مشاهده می کنید.
غار هان دونگ در ویتنام را بهجرئت میتوان یکی از شگفتانگیزترین و زیباترین مناظر طبیعی نامید. ارتفاع این غار که بزرگترین غار جهان بهشمار میرود به اندازۀ یک آسمانخراش 40 طبقه است.
متولیان این غار بهمنظور حفاظت و جلوگیری از تخریب آن برای بازدیدکنندگان محدودیت قائل شدهاند بهطوریکه هر سال فقط 450 توریست و بازدیدکننده از آن بازدید میکنند.
تصاویر این غار شگفتانگیز را مشاهده میکنید.
نشنال جئوگرافی برترین تصاویرش را با استاندارد های خاص خود منتشر کرد.
عکاس استرالیایی با به تصویر کشیدن قدرت موج های دریا، شگفتی خارق العاده ای از طبیعت را به نمایش گذاشته است.
دیدن درختان 500 ساله بلوط، مانند دیدن دایناسور یا هیولا اعجاب انگیز است. محلی در "روجالین" لهستان با درختان فراوان و زیبا که فاصله کمی از مرکز شهر دارد دارای درختان بلوط تنومند و زیباییی است که منطقه را مانند یک مکان رویایی کرده است.
درگوشه و کنار دنیا مناظر زیبا و شگفت انگیز بسیاری وجود دارد که توجه هربیننده ای را به خود جلب می کند.
با دیدن این روستا "ونیز" را فراموش کنید، روستایی که تاکنون هیچ ماشین، دود و یا جاده ای به آن وارد نشده است.
یک راهنمای تورگردشگری در منطقه حیات وحش شمال آفریقای جنوبی، از ماده پلنگی که روی شاخه درختان ، توله خود را به جای طعمه اشتباه گرفته و گرسنگی خود را با این توله برطرف کرده، عکس هایی تهیه کرده است که در ادامه آنها را مشاهده می کنید.
این بار مجله جهانی نشنال جئوگرافی تصاویری منتخب از مناطق زیبای برخی از کشورهای دنیا را به تصویر کشید.
Martin Hill هنرمندی اهل نیوزلند مجسمه هایی در طبیعت میسازد که به طورکلی عناصر اصلی آن شن، شاخه ی درختان، یخ، برف، ماسه، گیاهان و.... است. وی که از اوایل دهه ی ۱۹۹۰ میلادی به این نوع کار مشغول است، هدفش را ساخت مجسمه هایی طبیعی عنوان کرده که در نهایت دوباره به طبیعت باز میگردند.
تاد ری هیچگته در زندگی خود فکر این را نمیکرد که اژدهای ریشوی دو سر چینی را در زندگی خود ببیند اما پس از چند مدت شخصی از چین یک لینک برای او فرستاد که این موجود عجیب به نمایش گذاشته شده است.
نشنال جئوگرافیک همیشه یک ویترین از بهترین ها را به خود اختصاص می دهد؛ جشنواره سالانه عکاسی نشنال جئوگرافیک همواره استعداد های زیادی در این زمینه را آشکار و معرفی می کند.
جایزه بزرگ این مسابقه بلیتی برای سفر است که ارزش مادی بالایی دارد؛ اما جایزه واقعی و اصلی انتخاب شدن در این مسابقه است که اعتبار بالایی به کار فرد می بخشد. در ادامه تصاویری از مسابقه عکاسی در سفر را می بینید که به هیچ وجه انتخاب یک عکس به عنوان برنده از میان این عکس های زیبا کار راحتی نیست.
طاووس پرنده ای از رده ماکیان وباپرهایی از ترکیب رنگ سبز وآبی است به طورکلی زیستگاه این پرندگان در آسیا وآفریقا هستند ولی طاووس به عنوان پرنده ملی هندوستان میان مردم جهان شناخته شده است؛ شاید ما هم تاکنون انواع گوناگون وبا رنگ های متنوع طاووس را دیده باشیم این بار نیز پای نوع رونده این پرنده زیبا به دنیای رنگارنگ و متنوع آفرینش باز شده است.
کاربران نشنال جئوگرافی برترین تصاویر ثبت شده توسط خود را در مسابقه سالیانه نشنال جئوگرافی در معرض دید قرار داده اند. تصاویری که سوژه اصلی آن ها طبیعت است و عکاسان سلیقه خاصی در ثبت آن ها به خرج داده اند.